Contact

Wij helpen u graag!

Wilt u graag een eerlijk en persoonlijk advies voor uw Prunus lusitanica Brenelia haag? Onze experts staan voor u klaar om te helpen!

Adres.

De Nieuwe Erven 3
5431 NV Cuijk
Wij hebben geen bezoekadres

KVK 87314649

Stel hier uw vraag

Veelgestelde vragen.

Wij bieden de Prunus lusitanica Brenelia aan in twee formaten: 150-175 cm en 175-200 cm. De gewenste hoogte is vooral een persoonlijke voorkeur, waarbij het goed is om rekening te houden met een gemiddelde groeisnelheid van 25 cm per jaar. Wilt u direct een hoge privacyhaag? Kies dan het formaat van 175-200 cm.

De aangegeven planthoogtes zijn gemeten zonder de kluit. Het formaat betreft dus de hoogte van de plant zelf, boven de kluit gemeten.

Zowel bij de Brenelia van 150-175 cm als 175-200 cm hanteren wij 2,5 plant per strekkende meter.

Uiteraard! Wij houden graag rekening met uw planning, zodat u de haagplanten vlak voor het moment van aanplanten ontvangt. Houd er rekening mee dat er minimaal 3 werkdagen tussen de bestelling en het gewenste moment van levering moeten zitten, dit omdat wij onze planten vers rooien op bestelling zodat u gegarandeerd beste kwaliteit ontvangt. Bij het afrekenen van uw bestelling wordt er gevraagd naar uw gewenste bezorgweek.

Nee, dit is niet vereist. De transporteur kan de pallets met planten ook op uw oprit e.d. plaatsen. Zo hoeft u hier geen dag voor vrij te nemen!

Wij kweken de Prunus lusitanica Brenelia in grote getale op meerdere velden. Hierdoor hebben we een ruime voorraad die zowel voor particulieren als tuincentra en hoveniers af te nemen is. Omdat alles rechtstreeks van het veld bij u thuis wordt afgeleverd, houden we samen de kosten laag.

Van een afstand is er geen verschil te zien tussen deze twee soorten Portugese laurier. Van dichtbij valt het echter op dat de Brenelia gegolfde blaadjes heeft en dat de takken wat dieprood zijn, t.o.v. de dieproze takken bij de Angustifolia. Verder zijn ze beide uitstekend winterhard, groenblijvend, onderhoudsvriendelijk en groeien ze even snel.

Bij de Prunus lusitanica Brenelia is het in de eerste paar jaar van belang dat de grond continu vochtig wordt gehouden. Geef daarom regelmatig water, zodat het niet uitdroogt.

De Prunus lusitanica Brenelia hoeft maar een of twee keer per jaar gesnoeid te worden, in september en indien gewenst ook in april.

De grond bij de standplaats dient lekker luchtig en voedzaam te zijn. De bodem kunt u verbeteren door gebruik te maken van aanplantgrond, een zak van 40 liter op 3 strekkende meter. Deze zakken grond kunt u ook bij ons bestellen.